Nemt og gennemskueligt

Få alle de nødvendig informationer

Sikker nethandel

Kun udvalgte forhandlere

Forskellige oplevelser

Find det ophold der passer dine behov

Når du trænger til et afbræk i hverdagen, hvorfor så ikke besøge et af de skønneste steder i Danmark til et kroophold i Jylland? På de gamle kroer fordelt over det ganske danske land emmer det af historie og hygge, som du kan træde direkte ind i, når du besøger dem.

Vi har udvalgt 3 af de bedste kroophold i Jylland, der hver især byder på noget unikt og interessant. Du kan derfor blive meget klogere mulighederne for en skøn oplevelse på dansk jord – og måske bliver du fristet til at opleve det helt selv.

3 skønne oplevelser i Jylland

Vi har her præsenteret 3 skønne kroophold i Jylland, hvor der er noget for enhver smag. Kroerne ligger forskellige steder i Danmark og byder på forskellige oplevelser i forskellige prisklasser. Nu kan du finde det ophold, der passer til både dit gemyt og pengepung.

Hvis budgettet er lidt stramt, er det klassiske kroophold et godt udgangspunkt for en dejlig overnatning i det sønderjyske. Her er der både god mad, dans og musik på menuen.

– Det klassiske valg –

Kroophold med musik hos Rudbøl Grænsekro – 2 personer

Det klassiske kroophold består af god mad, en overnatning på et hyggeligt værelse og indbydende omgivelser. Hos Rudbøl Grænsekro kan du få den helt klassiske krooplevelse med vellavet mad og ikke mindst dans og musik til aftenstid. Det er et billigere kroophold i Jylland, hvor du får den helt traditionelle oplevelse på kroen tæt ved den dansk-tyske grænse.

Der er rig udsigt til hygge, for når I ankommer til kroen i Sønderjylland, er det til en god omgang eftermiddagskaffe med hjemmebagt kringle. Når I har spist færdig, har fået pakket ud på dobbeltværelset og måske har gået en tur i de skønne omgivelser, går køkkenet i gang.

Til aften serveres der en 3-retters festmenu, hvor der efterfølgende er både musik og dans. Det klassiske kroophold i Jylland byder på et dejligt afbræk, hvor I kan komme tættere på hinanden uden hverdagens ræs og ballade.

Når I vågner ømme i fødderne efter dansen næste morgen, serveres der brunch, før I igen kan vende snuden hjemad.

DKK 1,698.00

– Det gastronomiske valg –

Gourmetophold hos Tambohus Kro og badehotel – 2 personer

Truestory logo

For feinschmeckeren er et kroophold i Jylland med gourmet på menuen sagen. Hos Tambohus Kro og Badehotel kan I og en heldig kartoffel nyde smuk natur, lækker mad og hyggeligt samvær med en overnatning på kanten af Limfjorden.

Tambohus Kro og Badehotel ligger en spytklat fra vandet, og fra restaurantens vinduer har I kig ud på Limfjordens bølger. I horisonten vil du kunne få øje på Jegindø, hvor der tidligere var færgefart fra Tambohus til den lille ø. Færgen er for længst erstattet med en dæmning, men kroen ligger stadig, hvor den altid har gjort.

Omgivelserne sætter stemningen for et kroophold i Jylland all inclusive med gourmetmad og god stemning, hvor kokken bruger sæsonens friske råvarer. Til aften serverer køkkenet en 5-retters gourmetmiddag, der byder på lokale specialiteter og overraskende smagsoplevelser.

Når I mætte går i seng, er det til en overnatning på dobbeltværelse, og morgenen byder på en buffet med hjemmelavede specialiteter. Der er kræset for madoplevelserne til Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel, hvis du elsker god mad i smukke omgivelser.

DKK 1,998.00

– Det atypiske valg –

Østersophold hos Tambohus kro & badehotel – 2 personer

Truestory logo

Elsker du nye oplevelser ud over det sædvanlige, så er et kroophold i Jylland med indlagt østerssafari med kromanden et spændende valg. Hos Tambohus Kro & Badehotel kan du få et skønt kroophold i Jylland, hvor der er indlagt ekstra overraskelser.

Når I ankommer vil kromanden stå klar med waders og spande, for I skal på østerssafari og indsamle limfjordsøsters og muslinger direkte fra Limfjordens vande. I lærer de forskellige spiselige muslinger og østers at kende, hvordan man bruger en østerskniv, mens I får masser af frisk luft og kan samle appetit til aften.

Når I kommer tilbage fra den hyggelige tur ud i det blå, vil kokken tage over og trylle jeres indsamlede østers om til forretten. Der vil hertil blive serveret mousserende vin, der kickstarter en lækker 5-retters gourmetmiddag.

Overnatningen foregår på et hyggeligt dobbeltværelse på kroen. I vågner op til en morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter på kroen med kig direkte til fjorden.

Opholdet er oversigtens dyreste, men der er også kræset ekstra for den gode oplevelse med både østerssafari og middag til aften. Tambohus Kro & Badehotel tilbyder interessante kroophold i Jylland, der har lidt ekstra at byde på til dem, der gerne vil overraskes.

DKK 2,598.00

Tag på oplevelse i Danmark med kroophold i Jylland

Danmark er smukt med bølgede bakker, skov og hav, så hvorfor ikke udnytte de betagende omgivelser, når du trænger til at komme væk hjemmefra? Med et kroophold i Jylland har du rig mulighed for at blive overrasket over lokalområderne, de spændende specialiteter.

Fra toppen af Skagen til grænsen i syd er der mange oplevelser i Jylland. Det er bare at køre ud i det blå, for overnatningen kan nemt klares på en kro. Traditionen for kroer langs landevejen og ved færgelejerne betyder, at de historiske steder endnu den dag i dag tilbyder et varmt måltid mad og muligheden for at overnatte. Det er dog bedst, hvis du forinden har bestilt overnatningen, så du ved, de står klar med en nyredt seng.

Du kan holde øje med kroophold i Jylland på tilbud, hvor der kan være penge at spare, hvis du er på udkig efter et billigt kroophold i Jylland. Uanset dit budget, så byder Danmark på skønne oplevelser på kroerne, der stadig ligger spredt strategisk udover det danske landskab.

Del artiklen på

twitter pinterest facebook