Nemt og gennemskueligt

Få alle de nødvendig informationer

Sikker nethandel

Kun udvalgte forhandlere

Forskellige oplevelser

Find det ophold der passer dine behov

Selvom Covid-19 har sat en midlertidig stopper for rejser til varmere (eller koldere) himmelstrøg, betyder det bestemt ikke at ferien er aflyst. Hold ferie i Danmark og oplev vores fantastisk smukke natur, og du vil helt sikkert opdage hvor meget Danmark faktisk har at byde på. Vi har samlet 3 skønne deals-ophold, som er vurderet til at være de absolut bedste i 2021, og i denne artikel vil du blive guidet igennem og finde ud af, hvilket ophold der passer bedst til dine ferieønsker. De 3 ophold er udvalgt som de bedste på baggrund af en masse brugeranmeldelser og deres oplevelser af hotelopholdene.

Trænger du til et afbræk i hverdagen?

I denne corona-tid har de fleste af os været mere hjemme end vi plejer, og derfor er det ekstra rart at komme lidt væk hjemmefra og få et dejligt afbræk fra hverdagen. Vi trænger alle til ferie en gang imellem og et ophold i Danmark er den perfekte mulighed for at komme i feriestemning og nyde livet med en, du holder af.

Hvis budgettet er lidt stramt, er det klassiske kroophold et godt udgangspunkt for en dejlig overnatning i det sønderjyske. Her er der både god mad, dans og musik på menuen.

Ophold med rolige og hyggelige omgivelser

Med denne deal kan du selv vælge hvor i landet, du vil overnatte. Vælg mellem 42 byer rundt omkring i hele Danmark. Uanset om du er til storby eller natur, kan du finde et sted som passer til dine behov. Få en afslappende spa-oplevelse på et badehotel, en autentisk og hyggelig overnatning på et Bed and Breakfast eller et skønt kroophold med smuk natur.

Opholdet er for 2 personer og med i prisen er 1 overnatning samt morgenmad. Inviter din kæreste, veninde, mor eller bedstemor med på hyggeligt hotelophold, hvor I kan tilbringe en masse kvalitetstid sammen.

Det er alt for nemt at glemme hinanden i en travl hverdag, og derfor er det ekstra vigtigt at finde tid til at være sammen. Med dette ophold kan i fokusere 100 % på jer selv og hinanden, og lave de aktiviteter I har lyst til, men måske ikke så tit har mulighed for. Hvornår har du sidst tilbragt en hel dag med ren afslapning og hygge uden praktiske opgaver og gøremål? Eller bare taget ud på eventyr og udforsket et nyt sted? Kom afsted og skab nogle dejlige minder med et ophold i Danmark, det er godt for både sjæl og sind!

Kro- & hotelophold for 2

DKK 899.00

Set hos GoDream

Naturophold med aktiviteter og vandreture

Elsker du at vandre i naturen? Så er dette hotelophold lige noget for dig! Du får 3 skønne og aktive dage på B&B Holme-Olstrup, som ligger centralt på Sydsjælland. Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer 2 overnatninger i dobbeltværelse med eget bad, udvidet morgenmad samt frokostpakker til vandreturene. Morgenmaden er økologisk og kan nydes i spisestuen, på terrassen, i haven eller på værelset med en morgenmadskurv.

B&B Holme-Olstrup ligger perfekt placeret i naturskønne omgivelser. Nyd den dejlige store gårdhave med mange små hyggekroge, spisepladser, overdækkede terrasser og solstole, hvor I kan få en varm kaffe eller en kold øl.

I kan vælge mellem 5 forskellige naturskønne vandre- eller cykelture, så der er helt sikkert en god rute til enhver smag. I kan f.eks. besøge Holmegaard mose, som er en af de meget få højmoser i Danmark. Dette sted er bestemt et besøg værd hele året rundt. I kan også tage på opdagelse i Herlufsholmskoven, hvor I kan opleve et mangfoldigt dyreliv.

Er I mere til action og adventure, kan I tage en tur til Gisselfelds skove, hvor Camp Adventure ligger. Her kan I gå en tur op i skovtårnet og opleve den smukke udsigt fra tårnets 45 meters højde eller prøve en af de mange trætopbaner i klatreparken. Der er også mulighed for at udforske naturen og se de store karpedamme, som er kunstigt anlagte søer.

Efter de lange vandre- eller cykelture har I måske brug for at slappe lidt af og heldigvis ligger Karrebæksminde Strand kun 20 minutter væk i bil. Kom ned i gear, nyd en dejlig is eller prøv en af byens mange lækre restauranter.

3 dages ophold og vandreture for 2

DKK 2,599.00

Set hos GoDream

Ophold med sport & golf aktiviteter

Opholdet på Benniksgaard Hotel ved Flensborg Fjord i Sønderjylland er perfekt til golf-entusiasterne og de golf-interesserede. I får 1 overnatning for 2 personer ved det smukke og idylliske Flensborg Fjord med lækker morgenmad og inkluderet greenfee og rangebolde.

Flensborg Fjord ligger i den hyggelige lille landsby Rinkenæs og byder på moderne værelser, smuk natur og selvfølgelig golf. Blot 5 km fra hotellet ligger det smukke Gråsten, som er et besøg værd hele året rundt!

Oplev en af Danmarks smukkeste golfbaner lige ned til Flensborg Fjord. Banen er skabt i et naturfredet område og må siges at være en sand naturperle. Nyd den smukke udsigt over fjorden

fra 16 af banens 18 huller, og få en ekstra udfordring i form af de små søer, som vil være i spil på mange af banens huller.

Efter en god nats søvn i de bløde senge, kan I glæde jer til den lækre morgenmad på Benniksgaard Hotel, som vandt Small Danish Hotels og prisen for ”bedste morgenmadsoplevelse 2018”, som bedømmes udelukkende af gæsternes vurdering.

Benniksgaard Hotel er en gammel slægtsgård, men er blevet moderniseret og er nu et lækkert og moderne 4-stjernet hotel, hvor I kan nyde den afslappende og rolige atmosfære. Hotellet har bevaret charmen ved den gamle slægtsgård, og man kan tydeligt mærke historien fra dengang, det var et travlt landbrug med både dyr og mark, når man bevæger sig rundt i de gamle bygninger.

Golfophold for 2 

DKK 1,698.00

Set hos GoDream